Het onderhoud van VDF Motors is een onderhoud dat rekening houdt met alle controles en vervangingen die voorzien zijn in het onderhoudsboekje van de fabrikant.

Kwaliteit

Kwaliteit is onze hoogste prioriteit. Bij VDF motors gebruiken we enkel wisselstukken eerste montage aanbevolen door de fabrikanten, geplaatst door ons met professionele uitrusting.

Prijs

Een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding voor elk automerk.

Afspraak

Geniet van een snelle dienstverlening, met afspraak.

Onderhoud

Onze informatica programma's geven aan welke tussenkomsten nodig zijn:

De onderhoudsplannen voorzien ook exacte termijnen voor de airconditioning en het vervangen van de distributieriem.
Door het gebruik van eerste keuze producten tijdens elke onderhoudsbeurt zorgen we voor optimale prestaties, langere levensduur en een lager brandstofverbruik van uw wagen.

Met behoud van de merkgarantie

Het Merk-Onderhoud verkleint het risico op mechanische problemen en daarmee gepaard gaande kosten.


Autodiagnose

Via het nieuwe interface met touchscreen kunnen alle benodigde diagnoses, werkstappen, metingen en gegevensinstellingen real-time worden uitgevoerd. Zonder gissen, en zonder onnodig tijdverlies.

Zo kunnen we ook de meest ingewikkelde reparatie snel en probleemloos ten uitvoer brengen.

Aircodiagnose

Om het risico op pannes en de daarbij horende herstellingskosten te vermijden, laat u best tijdig een diagnose uitvoeren op uw aircosysteem. Indien er een probleem opmerkt word, zullen wij u de oplossing voorstellen die het best aan uw noden beantwoordt.

Bandenopslag

Voor de zomer- of winterbandenopslag kunt u ook bij ons terecht.

Voor de opslag van uw winterbanden of zomerbanden betaalt u een vaste prijs. Uw banden worden dan veilig en zorgvuldig voor u opgeslagen.